Dear guest,

Thank you for a brilliant winter season!
We say goodbye to the summer break - and are already looking forward to seeing you again at the start of the 2025/26 winter season.

Until then: stop in, enjoy, soak up the sun!
Our à la carte restaurant Valentin and the sun terrace will be open again from June 27, 2025.

Of course, you can still reach us by phone from Monday to Friday from 09:00 - 16:00 and by e-mail.

Our Restaurant

Your gourmet hotel in Sölden

HIGHLIGHTS FROM AUSTRIAN AND INTERNATIONAL CUISINE

We love good wines and local specialities and serve culinary delights from Austrian upscale cuisine with great pride. High-quality regional products are exquisitely interpreted by our culinary team and are put together with eloquence. Look forward to the experience.

Ein Kellner im grauen Gilet zeigt eine Flasche Wein mit dem Etikett „martinpasler – Leithaberg“. Er hält die Flasche stilvoll in einem weißen Tuch. Auf dem Tisch davor stehen ein leeres Weinglas und eine Menükarte mit dem Valentin-Logo.
Ein freundlicher Koch in weißer Uniform mit schwarzen Handschuhen reicht einem Gast ein frisch zubereitetes Gericht auf einem weißen rechteckigen Teller. Er steht hinter einer mobilen Kochstation, auf der verschiedene Gewürze, frische Kräuter (Petersilie)

Our sun terrace in summer

Take a look back up to where you previously spent an active day on the mountain. Totally relaxed while lounging on our sun terrace. With a refreshing drink in your hand and delicious cakes, snacks or ice cream specialities served at the table in front of you. Our central location right next to the valley station of the Gaislachkoglbahn mountain railway means that we are also happy to welcome non-resident guests who are longing for a fine cup of coffee with something sweet to go with it of an afternoon.


Valentin breakfast buffet (Winter)

The day at the Hotel Valentin begins with a varied breakfast buffet from 7:30 AM Heavenly! High-quality cheese and sausage specialities from the region every day, different types of bread, freshly prepared egg dishes with eggs produced organically, local dairy products, jams, invigorating mueslis and energy boosters in our power food corner, fresh fruit and vegetables, fruit juices and, and, and ... In a nutshell: You will find everything you need for a successful start to a day filled with activity at the buffet. Take time to enjoy your holiday morning in peace and quiet. We also guarantee that late risers wont miss out on the variety and diversity of our breakfast buffet, which is served until 10:30 AM. And if it gets late, we are more than happy to put something aside.

Nahaufnahme eines gedeckten Tisches im Restaurant: Im Fokus liegen vier silberne Gabeln auf einer hellen Tischdecke. Dahinter sind ein leeres Weinglas, eine zusammengerollte Serviette und verschwommen der Raum mit gedämpfter Beleuchtung zu erkennen.
Ein elegant angerichtetes Hauptgericht auf einem weißen Teller, das aus einem gebratenen Lachsfilet mit knuspriger Haut besteht. Der Fisch liegt auf einem Bett aus sautiertem Blattspinat, garniert mit einem frischen Würfelgemüse-Topping aus Gurken, Tomate
Vier Gäste – zwei Männer und zwei Frauen – sitzen gemeinsam an einem stilvoll gedeckten Holztisch im Restaurant des Hotels. Sie lachen und stoßen mit Weingläsern an, während ein Kellner im traditionellen grauen Gilet danebensteht. Auf dem Tisch stehen Kar

Valentin Gourmet Menu (Winter)

Start your evening with a refined aperitif at our cozy fireplace bar before we serve you a carefully curated menu in the dining room. In winter, with prior reservation, we offer a special selection: you can choose from a small, fine menu or enjoy the multi-course half-board meal. Our specialty is exquisite Austrian delicacies, complemented by international dishes. We place great emphasis on local products and top quality. To accompany your meal, we offer a selection of fine wines from the region and around the world.


Ein Teller mit frischem Salat, angerichtet mit Rucola, Gurkenscheiben und halbierten Cocktailtomaten. Eine Person im weißen Hemd hebt mit einer Gabel eine Tomate und Rucolablätter in Richtung Mund. Links im Bild steht ein Glas mit Wasser und einer Zitrone

À la carte indulgence in summer

We will give you a free choice from the menu when you visit the restaurant during the summer months. With excellent delicacies typical of Austrian cuisine and a suitable wine accompaniment. Bon appétit! The Menu.


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